Skip to Content

Demi Brown en Palomino stabiel

February 27, 2018

NAFA’s verkoopseizoen begon vandaag met een boordevolle veilingzaal waar meer dan 370 kopers uit alle grote internationale markten aanwezig waren. NAFA heeft deze veiling het genoegen om een record aantal kopers uit Korea te verwelkomen.

De veiling begon vandaag met een aanbod van 360.000 Demi Brown reuen. Kopers waren aanvankelijk voorzichtig met hun aankopen en zoekend naar bevestiging van vorige internationale prijsniveaus. NAFA besloot daarop om een strikt verkoopbeleid te volgen om prijsniveaus te beschermen. Dit resulteerde in een standvastig prijsniveau en 70% verkoop. Demi Brown teven volgden en werden onder zeer actieve competitie voor 86% verkocht tegen stabiele tot licht stijgende prijsniveaus.

Een collectie van ruim 77.000 Palomino reuen en teven werd volledig verkocht. Prijzen voor Palomino reuen waren stabiel terwijl de prijzen voor Palomino teven licht stegen.

China was vandaag de grootste koper met sterke competitie van Korea.

Aan het eind van de dag werd NAFA’s aanbod van 74.000 Coyotes, zoals verwacht, voor 100% verkocht.Door sterke competitie tussen Hong Kong, China en Europa stegen de prijsniveaus meer dan 20% en voor de betere kwaliteiten zelfs meer dan 30%.

TOP LOTS

Het Top Lot Demi Brown reuen werd gekocht voor $ 180.00 door Mechutan Fur Corporation voor Jinpeng Fashion Co., Ltd. Brand Name: Bao Xi Xue Fur, uit Tong’erpu, China en werd geproduceerd door Walt Brown.

Day 1 PDF