Skip to Content

DAG 2 VAN DE NAFA FURCHINA VEILING

October 19, 2017

Ook op de tweede dag van de NAFA FURCHINA online veiling waren de aankopen selectief. Meer dan 2.000 kopers en belangstellenden waren ingelogd voor de veiling. Kopers onderstreepten NAFA’s inspanningen voor de realisatie van dit ​​nieuwe verkoopplatform. Echter, de timing en de marktomstandigheden zijn momenteel niet optimaal. Ook een traditionele veiling zou de door NAFA vastgestelde niveaus niet kunnen behalen.

Het PiPiPai-verkoopsysteem heeft prima gewerkt op zowel het veiling gedeelte als het Private Treaty gedeelte. De veiling was overduidelijk een test op meerdere vlakken, niet alleen als een nieuw verkoopplatform. Van tijd tot tijd waren Private Treaty transacties talrijk wat het verkooppercentage merkbaar heeft doen stijgen. Het is belangrijk aan te tekenen dat bij alle Private Treaty  transacties de vooraf gestelde prijsniveaus strikt gehanteerd werden.

NAFA wil de handel bedanken voor de interesse en deelname aan dit unieke verkoopsysteem. Wij danken ook onze medewerkers bij FURCHINA die deze veiling mede mogelijk hebben gemaakt.

Wij wensen de Chinese bonthandel een succesvol detailhandel seizoen.