Skip to Content

Verkoop van wit is hoogtepunt van dag 4

July 9, 2017

Witte reuen en teven maakten een prijsstijging van 5% mee terwijl de collectie bijna in z’n geheel werd verkocht.

De verkoop van Silverblue reuen en teven verliep identiek aan die van gisteren met een lager verkooppercentage voor de betere kwaliteiten en grote maten. Kleinere maten en meer commerciële goederen werden opnieuw onder actieve competitie verkocht, tegen stabiele prijzen.

Een kleine collectie Blue Iris en Saffier ondervond selectieve vraag.

NAFA’s juli veiling gaat morgen verder met de verkoop van Lowgrades.

Verkoop van wit is hoogtepunt van dag 4 – PDF

Top Lots

Het Top Lot Witte teven werd gekocht door Stuart Bewley van Polar Furs Ltd. voor Haining City Beiye Trading Company (SJU), uit Haining, China voor 210 dollar en werd geproduceerd door de Europese Venus groep.