Skip to Content

NAFA verkent online marketing mogelijkheden in China als onderdeel van nieuwe samenwerkingsinitiatieven in 2017  

June 12, 2017

NAFA is verheugd om een ​​nieuwe samenwerkingsovereenkomst aan te kondigen met Haining City Nashi Fashion Co., Ltd (“Nashi”). Deze partner heeft reeds twee keer een NAFA Top Lot gekocht en is één van de toonaangevende online bont- en lederwinkels in China. De overeenkomst werd ondertekend tijdens NAFA’s mei veiling 2017 en biedt beide partijen vanaf seizoen 2018 nieuwe online marketing mogelijkheden via Nashi’s online winkel ‘MSbeast’.

MSbeast is zeer bekend binnen de Chinese e-commerce community en heeft meer dan 200.000 klanten. Sinds de oprichting heeft MSbeast indrukwekkende verkoopresultaten behaald met een jaarlijkse verdubbeling in de afgelopen drie jaar.

“MSbeast streeft ernaar om consumenten bontkleding van topkwaliteit te leveren en dat is precies de reden waarom wij pelzen bij NAFA kopen. Deze toewijding voor kwaliteit is belangrijker dan ooit omdat bont steeds populairder wordt onder de jongere generatie. We verwachten dat meer jonge consumenten die geïnteresseerd zijn in mode en kwaliteit ook geïnteresseerd zijn in de aankoop van hoge kwaliteit bontkleding. Onze samenwerkingsovereenkomst met NAFA is een kans om deze nieuwe doelgroep aan te spreken, onze collectie te tonen en hen te leren over bont en onze bedrijfstak”, aldus Qi Lizhi, CEO van Haining City Nashi Fashion Co., Ltd over de nieuwe NAFA/Nashi samenwerking.

NAFA is zeer enthousiast over dit nieuwe online marketing-initiatief. De twee bedrijven werken reeds samen aan een aantal projecten, waaronder de ontwikkeling van internet verkoop maar ook het informeren van consumenten over bont, de pelsdierenhouderij en dierenwelzijn.

Het Top Lot Lavender reuen werd gekocht door Stuart Bewley of Polar Furs Ltd. voor Haining City Nashi Fashion Co. Ltd., uit Haining, China voor $440 en werd geproduceerd door Pavek-Gamroth.