Skip to Content

NAFA’s februari veiling sluit af met brede ondersteuning van de wereldwijde markt

February 13, 2017

NAFA’s februari veiling sloot vandaag af met een voortzetting van de stijgende trend. De stijging viel vandaag ten deel aan wit en pastel.

De gehele collectie witte reuen steeg 5-10%. De grotere maten en kortere haartypes stegen 10-15% ten opzichte van recente internationale niveaus. Prijzen voor witte teven namen tot 10% toe. Pastel reuen en teven bleven stabiel. De betere kwaliteiten overstegen onze Juni 2016 niveaus met 10%.

De positieve resultaten van deze veiling kwamen vooral tot stand door de totale deelname van de mondiale markt. De grootste groep kopers echter was afkomstig uit China en Hong Kong maar de sterke vertegenwoordiging van Griekenland, Korea en Rusland hadden een belangrijke bijdrage aan het succes van deze veiling.

Wij willen graag onze trouwe klanten uit alle markten bedanken en we kijken ernaar uit om u weer op onze mei veiling te zien. Op deze veiling zullen wij onze grootste collectie nerts en wildvang van het seizoen aanbieden.

PDF Rapport: 02-13-2017-PDF

Top Lots

Het Top Lot witte reuen werd gekocht door Georgios Salagiannis voor EGO uit Kastoria, Griekenland en werd geproduceerd door Zimbal Mink.

Het Top Lot pastel reuen werd gekocht door Liaoyang City Ouyasaidi Fur Co., Ltd. voor TEP Fur uit Liaoyang, China en werd geproduceerd door Springbrook-Labonte.

Het Top Lot witte teven werd gekocht door Dengta City Xuanming Garment Factory voor Aifusenxue Furs uit China en werd geproduceerd door Zimbal Mink.