Skip to Content

Ommekeer van de markttrend door sterke opkomst

February 10, 2017

Met een bomvolle veilingzaal opende NAFA vandaag haar veilingseizoen 2017. Kopers kwamen uit alle belangrijke markten waaronder China, Korea, Griekenland en Rusland. Gedurende de hele dag was er aanzienlijk veel competitie voor het eerste aanbod van het jaar van Black NAFA en Mahogany nerts.

Griekenland en Rusland waren de grootste afnemers van onze collectie Black NAFA reuen die een prijsstijging noteerde van 10-15% boven onze juni 2016 niveaus. China en Korea boden met name op de betere kwaliteiten en korte haartypes Black NAFA teven en stegen 10% ten opzichte van onze laatste veiling.

Mahogany reuen waren in trek bij alle markten en stegen tot 10%. Mahogany teven werden voornamelijk door China en Korea gekocht. De betere kwaliteiten en korte haartypes stegen tot 10% ten opzichte van het laatste internationale niveau.

NAFA’s  februari veiling gaat morgen verder met het aanbod van Demi Brown, Silverblue, Pearl, en Sabel.

Pdf Prijsrapport: 02-10-2017-M-ENG-PDF

Het top lot Black NAFA reuen werd gekocht door AIFEIMI FUR, uit Tong’erpu, China en werd geproduceerd door Zimbal Mink.

Het top lot Black NAFA teven werd gekocht door BEI’AN CITY MILAN FUR uit Heilongjiang Province, China en werd geproduceerd door Zimbal Mink.

Het top lot of Mahogany teven werd gekocht door Hurwitz Exports, Ltd. voor MELE 1880 uit Napoli, Italia en werd geproduceerd door Zimbal Mink.