Skip to Content

Uitzonderlijk sterke coyote verkoop

February 9, 2017

NAFA opende de februari veiling 2017 met een van grootste kopersaantallen voor een coyote verkoop in de afgelopen tien jaar.

Alle belangrijke markten voor bontgarnering participeerden zeer actief wat resulteerde in aanzienlijke prijsstijgingen voor bijna alle westelijke secties. In de westelijke coyote werden de hoogste prijsniveaus behaald van de afgelopen drie jaar. De betere kleuren in de oostelijke sectie stegen eveneens wat echter niet gold voor de commerciële kwaliteiten. Gedurende de verkoop waren de betere kwaliteiten en de lichtere kleuren zeer gewild. De belangrijkste kopers waren Italië, Hong Kong, Canada en China.

Een verkoopverslag van de vossenaanbieding zal morgen, vrijdag 10 februari,  beschikbaar zijn.

Zie onderstaande link voor het prijsrapport.

NAFA Auction Report – February 9, 2017-PDF